059 80 50 84 - 0496 72 35 95
Bedrijven bij DVV Verzekeringen

Bedrijven bij Anjer Verzekeringen

Bent u beginnend zelfstandige? Of runt u al enkele jaren een bedrijf en wordt het eens tijd dat de verzekeringen onder de loep genomen worden? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers. Zo kunnen we samen een verzekeringspakket aanbieden dat aangepast is aan de noden van uw bedrijf.

Bedrijven

Voor uw medewerkers

Uw medewerkers zijn het kapitaal van uw onderneming. Ze verdienen dan ook de beste bescherming.  Als uw persoonlijke raadgever maken wij u graag wegwijs in het ruime gamma aan personeelsverzekeringen en extra-legale voordelen zoals de groepsverzekering en de individuele pensioentoezegging.
Verzekeren met een minimum aan administratie, is dat niet de droom van elke ondernemer?

Als ondernemer wil u vooruit

Maar hoe moet het verder als u door ziekte of ongeval uw activiteit moet staken?
Weet u bijvoorbeeld al dat u door een slimme verzekeringsaanpak de fiscale druk op uw inkomen kan verlagen?
Wij lichten u dit en meer graag toe tijdens een persoonlijk gesprek, van ondernemer tot ondernemer.

VAPZ: het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen

Het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) is een fiscaal interessante oplossing.  Als u als zelfstandig ondernemer ook na uw pensioen dezelfde levensstandaard wilt behouden, dan volstaat het wettelijke pensioen niet. Het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) is aftrekbaar van uw belastbaar inkomen en dus een niet te missen fiscaal voordeel.

Zijn uw computers ook verzekerd?

Computers, tablets, telefooncentrale enz. zijn onmisbaar geworden voor uw professionele activiteit. Denk eraan ze ook te verzekeren via ons kantoor.